Parteneri

Heritage of Timișoara: Cetate

- ediția 2020 -

Organizator

Asociația Prin Banat

Co-finanțat de

Administrația Fondului Cultural Național OAR Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara

Sponsori

Banat IT

Parteneri

OAR Timiș Direcția Județeană pentru Cultură Timiș Timișoara 2021 Beta 2020 (Bienala Timișoreană de Arhitectură) Asociația Peisagiștilor din România - Filiala Teritorială Vest
Asociația de la 4 DevPlant CoworkProiect susținut de Ordinul Arhitecților din România din timbrul de arhitectură.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Heritage of Timișoara: Elisabetin

- ediția 2019 -

Organizator

Asociația Prin Banat

Co-finanțat de

Administrația Fondului Cultural Național OAR

Parteneri

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș OAR Timiș PLAI Festival AMBASADA Asociația de la 4 Asociația Peisagiștilor din România - Filiala Teritorială Vest Aethernativ Altfel StudioProiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Heritage of Timișoara: Iosefin

- ediția 2018 -

Organizator

Asociația Prin Banat

Co-finanțat de

Administrația Fondului Cultural Național Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara OAR

Sub egida

EYCH

Parteneri

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș Asociația Arche [e-spres-oh] OAR Timiș HOMEFRESH MISC Timișoara 2021 PLAI Festival Tur de arhitectură Altfel Studio AMBASADAProiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Heritage of Timișoara: Fabric (pilot)

- ediția 2017 -

Organizator

Asociația Prin Banat

Co-finanțat de

Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara Administrația Fondului Cultural Național

Sponsori

[e-spres-oh] nJoy

Parteneri

Timișoara 2021 Direcția Județeană pentru Cultură Timiș OAR Timiș Tur de arhitectură Asociația Arche Monumente Uitate Basca - Solidart Școala de circ - Timișoara Liceul Teoretic William Shakespeare Timișoara Zelist Monitor Ctrl-D Din Culise Alt Club AMBASADA PLAI Festival

Parteneri mobilitate

UberProiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.