Heritage of Timișoara

Salutări din Timișoara!

Pe parcursul proiectului Heritage of Timişoara, artişti timişoreni creează ilustraţii ale unor clădiri din cartierele istorice, având ca inspiraţie starea curentă de conservare sau poveştile acestor imobile. Trimite-le celor dragi o carte poştală digitală şi contribuie activ la promovarea patrimoniului cultural timişorean.

Lucian Popovici

Lucian Popovici

“Stolperstein m-a atras pentru că este o lucrare de artă în sine și anume este proiectul artistului german Gunter Demnig, care încă din 1992 face aceste „pietre” (zeci de mii până acum) în diferite țări.”

Dushky

Dushky

“Plimbându-mă zilnic pe străzile cartierului am început să remarc anumite clădiri și fațade, detalii ale lor și felul în care oamenii trăiesc aici zi de zi.”

Dan Ungureanu

Dan Ungureanu

“După turul ghidat din Fabric am început să mă uit mai atent la clădirile din celelalte zone ale orașului.”

Erik Erdőközi

Erik Erdőközi

“Am vrut să trag un semnal de alarmă asupra deteriorării clădirilor și, sper eu, am reușit să redau acest fapt în ilustrațiile mele.”

Livia Coloji

Livia Coloji

“Mereu mi-a plăcut Palatul Ştefania şi l-am privit cu multă admiraţie după renovare, mai ales datorită lemnăriei verzi de la parter.”

Tina Malajmare

Tina Malajmare

“Palatul Miksa Steiner mi s-a părut întotdeauna impresionant, cu poarta masivă şi capetele de femei din piatră şi prova corabiei care iese din frontonul clădirii.”

Ana Kun

Ana Kun

”Anei îi place să mâzgălească imagini şi cuvinte cu ce apucă pe ce apucă. Chestii grele: eufemisme, aliteraţii şi alegorii. E dificil pentru toată lumea.”

Ioana Iordan

Ioana Iordan

”Absolventa a facultății de arhitectura care a migrat către domeniul designului grafic si web, Ioana încearcă sa îmbine pasiunea pentru clădiri cu ilustrația digitală.”

Kape Illustration

Kape Illustration

”Kape Ilustration este format din doi ilustratori din Timișoara, Evelyne Krall și Andrei Puică. Lucrările create de ei sunt desenate manual, pictate manual sau create digital.”

Răzvan Cornici

Răzvan Cornici

”Răzvan taie tot ce desenează, aşa ceva n-ai văzut. Colecţionează pomadă pentru mustăţi şi câinele lui crede că n-are umor.”

Mai multe ilustrații Nu mai sunt altele...

Scuze, nu e nimic aici :(